Veilige fietsroutes
Bericht geplaatst op: 11-9-2019

Dagelijks fietsen duizenden scholieren vanuit de Achterhoek naar hun middelbare school in Doetinchem. Vaak fietsen ze in groepen en maken ze gebruik van vaste fietsroutes.

In het verleden werd er veel over de Doetinchemse bedrijventerreinen gefietst. Er ontstonden te vaak gevaarlijke situaties, die we in de toekomst willen voorkomen. In 2017 hebben alle middelbare scholen, de Industriële Kring van Doetinchem (IG&D), Veilig Verkeer Nederland en de gemeente de handen ineengeslagen en een digitale kaart gemaakt van veilige fietsroutes. De kaart wordt ieder jaar opnieuw geactualiseerd, 

U vindt de kaart hier: 
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zq1lKwttecBM.klFFYSDAZYh4

Wilt u uw kind vragen om gebruik te maken van deze veilige routes, zodat we ongelukken met het zware verkeer op de bedrijventerreinen voorkomen?

Omleiding bij Liemersweg 
Van september t/m november 2019 vindt er bovendien een reconstructie van de Liemersweg plaats. Dat houdt in, dat de normale fietsroutes daar gewijzigd worden. Fietsers kunnen gebruik maken van de omleiding via de tunnel onder de Liemersweg en het fietspad langs bedrijventerrein De Huet. 

Vragen?
Binnen onze school is onze contactpersoon voor dit project dhr. Faber. U kunt hem bereiken via i.faber@ulenhof.nl of 0314-378787

Terug

Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege