Interscolair Muziek Festival (IMF)
Bericht geplaatst op: 1-2-2019

Op vrijdag 8 februari werd voor de zevende keer in de Bizetzaal van de Muziekschool het Interscolaire Muziek Festival gehouden, met de bedoeling het Vooropleidingstraject Muziek meer onder de aandacht te brengen.

De organisatie ligt in handen van de deelnemende instanties ArtEZ, de Muziekschool Oost-Gelderland en de 4 VO-scholen in Doetinchem en Silvolde.

Elke school werd daarbij vertegenwoordigd door maximaal 4 afvaardigingen. Ter afsluiting traden o.l.v. van Benjamin Thodé (alias Mr. Weazly) alle deelnemers van de workshop op, welke eveneens die middag heeft plaatsgevonden in de muziekschool.

Voor het Ulenhof trad een groep jongens uit vwo4 en een groep uit 5 Havo op, evenals Ezrah met Rosanne en Mirose samen met Annabelle.

De vakjury kende dit jaar de eerste prijs van € 200 toe aan Ezrah en Rosanne, terwijl de publieksprijs van € 200 werd uitgereikt aan de groep 5 havo.

De aanmoedigingsprijzen gingen naar vwo4 en Mirose en Annabelle. Kortom: het Ulenhof is dit jaar ruim in de prijzen gevallen.


Terug

Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege