Interscolair Muziek Festival (IMF)
Bericht geplaatst op: 31-1-2018

Op vrijdag 23 februari wordt voor de zesde keer in Bizetzaal van de Muziekschool het Interscolaire Muziek Festival gehouden, met de bedoeling het Vooropleidingstraject Muziek meer onder de aandacht te brengen. 

De organisatie ligt in handen van de deelnemende instanties ArtEZ, de Muziekschool Oost-Gelderland en de 4 VO-scholen in Doetinchem en Silvolde. Elke school wordt daarbij vertegenwoordigd door maximaal 2 afvaardigingen voor de categorieën Klassiek en Pop. Ter afsluiting treden o.l.v. van John Sonderen alle deelnemers van de workshop op, welke eveneens die middag heeft plaatsgevonden in de muziekschool.

Een deskundige jury kent voor beide categorieën een eerste prijs van € 200 toe, terwijl het publiek in de gelegenheid wordt gesteld een aanmoedigingsprijs per categorie uit te brengen.

Voor het onderdeel klassiek zal Sanne van der Ster en Noortje Jolink deelnemen, evenals Job Römer en Wietse Uittenboogaard, allen uit V5. Voor het onderdeel pop hopen Janna Baerends uit H3B en Myron Weenk uit Tv3A onze school te vertegenwoordigen.
De toegang is vrij en het begint om 20.00 uur: plaats is de Bizetzaal van de Muziekschool in Doetinchem. Een ieder wordt hierbij van harte uitgenodigd.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege