Leerlingen
Deelraad verkiezingen

Beste leerlingen, Hartelijk bedankt voor het stemmen voor de medezeggenschapsraad. Ik ben door jullie verkozen tot lid van de deelraad en ik beloof jullie dat ik mijn uiterste best zal doen om me in te zetten voor de leerlingen. Verder vertegenwoordig ik jullie ook in het Leerlingen Parlement. Mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om me aan te spreken.
Met vriendelijke groet, Lucas van den Berg

Beste leerlingen ontzettend bedankt voor het stemmen. Ik ben op dit moment lid van de deelraad en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor. Door jullie stem kan ik jullie nu gaan vertegenwoordigen in de  medezeggenschapsraad. Als jullie nog vragen hebben schroom niet en spreek mij gerust aan. Want ik moet jullie tenslotte vertegenwoordigen.
Jesra Blom

Leerlingenstatuut 2017- 2021

In het leerlingenstatuut van het Ulenhofcollege staan rechten, plichten en afspraken voor iedereen die betrokken is bij onze school, in de eerste plaats natuurlijk de leerlingen en de medewerkers. Het doel van dit statuut is bij te dragen aan een fijne leer- en werkomgeving voor iedereen die is betrokken bij de school. De basis daarvoor is de beroemde regel: ‘behandel een ander, zoals je zelf wilt worden behandeld.’

Leerlingenstatuut 2017-2021.pdf