50 jaar Ulenhof - mooi geweest
Het jaar 1968 was in veel opzichten spraakmakend: de moord op Martin Luther King, het neerslaan van de Praagse Lente door de Sovjet-Unie, de studentenopstanden in Parijs...

In Nederland trad op 1 augustus de Mammoetwet in werking. Mulo, HBS en de middelbare meisjesschool werden afgeschaft en vervangen door mavo, havo en vwo. Ook in Doetinchem werden de bakens verzet. In september 1968 begonnen de eerste leerlingen aan hun opleiding op de Protestants Christelijke Scholengemeenschap, de voorloper van het Ulenhofcollege.

In 2018 bestaan we dus 50 jaar en dat moet gevierd worden! Veel mooie activiteiten staan al in de steigers. Een hoogtepunt wordt ongetwijfeld de reünie op zaterdag 29 september 2018 (van 12.00 tot 20.00 uur). Schrijf je in en zorg ervoor dat je voormalige klasgenoten hetzelfde doen!

Update: Meer dan 1000 oud-leerlingen hebben zich al aangemeld, een fantastisch aantal. Maar ons gebouw aan de Bizetlaan 86 biedt ruimte voor nog meer reünisten. Wie zich vóór zondag 1 juli 2018 aanmeldt is nog verzekerd van toegang. 

(Oud-)personeelsleden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen aan: 50jaar@ulenhof.nl 

Schrijf je hieronder in voor de Reünie

Vragen, suggesties, opmerkingen? Mooie foto's uit 50 jaar Ulenhofgeschiedenis?

Mail naar: 50jaar@ulenhof.nl 100 WOORDEN
'Dát ben ik nooit vergeten...'
Schrijf je herinnering op in max. 100 woorden en stuur naar
50jaar@ulenhof.nl (o.v.v. 100 woorden). Op de reünie worden de ultieme Ulenhofmomenten gepresenteerd.
Na inschrijving ontvang je van ons een mail met alle informatie.
De kosten voor de reünie zijn
50 gulden (€ 22,69 t.n.v. Stichting AchterhoekVO).
Daarvoor organiseren we een gezellige dag met allerlei leuke activiteiten, afgesloten met een lekker buffet (excl. drank) én ontvang je een exemplaar van het unieke jubileumboek.


Tussenstand aanmeldingen 4/6: 1160