50 jaar Ulenhof - mooi geweest
Update 10 oktober: 

Op 29 september haalden ruim 1500 oud-Ulenhoffers samen herinneringen op. Terug in de schoolbanken, quizzen met vragen over het rijke Ulenhofverleden, foto's en films bekijken in het 'museum' en natuurlijk heel veel mooie gesprekken met elkaar.

De schoolfotograaf heeft de hele dag foto's gemaakt. Die kun je bekijken in het album
Je eigen foto's kun je insturen naar 50jaar@ulenhof.nl
In het jubileumfotoalbum staan al meer dan 1000 foto's. 
Bekijk ze hier.

De resultaten van de Ulenhof-enquête zijn hier te bekijken.

     

André Swijtink schreef t.g.v. ons jubileum een  boek met bijzondere verhalen en mooie foto's over vijftig jaar Ulenhofhistorie. Alle reünisten ontvingen het boek reeds. 

Als je je wel had opgegeven (en betaald) maar je kon niet aanwezig zijn op de reünie, dan kun je het boek gratis (laten) ophalen bij de receptie van het Ulenhof.

Je kunt ook een (extra) exemplaar van het jubileumboek aanschaffen voor €15,- op school of in boekhandel Raadgeep & Berrevoets (Hamburgerstraat 29, Doetinchem).   

 

___________________________________________________________________________

Het jaar 1968 was in veel opzichten spraakmakend: de moord op Martin Luther King, het neerslaan van de Praagse Lente door de Sovjet-Unie, de studentenopstanden in Parijs...

In Nederland trad op 1 augustus de Mammoetwet in werking. Mulo, HBS en de middelbare meisjesschool werden afgeschaft en vervangen door mavo, havo en vwo. Ook in Doetinchem werden de bakens verzet. In september 1968 begonnen de eerste leerlingen aan hun opleiding op de Protestants Christelijke Scholengemeenschap, de voorloper van het Ulenhofcollege.

In 2018 bestaan we dus 50 jaar en dat moet gevierd worden! Veel mooie activiteiten staan al in de steigers. Een hoogtepunt wordt ongetwijfeld de reünie op zaterdag 29 september 2018.

Vragen, suggesties, opmerkingen? Mooie foto's uit 50 jaar Ulenhofgeschiedenis?

Mail naar: 50jaar@ulenhof.nl