Info m.b.t. Corona. Update: 23/3

In deze brief leggen we onder meer uit welke rol de school heeft bij een eventuele positieve testuitslag, het bron- en contactonderzoek en het contact met de GGD.

-
Vanaf 1 maart mogen we eindelijk weer meer leerlingen ontvangen op school. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar het stelt ons ook voor een aantal uitdagingen. In de brief beschrijven we hoe we de komende periode zullen gaan werken.

-
Zojuist is bekend geworden dat leerlingen die naar school komen toch anderhalve meter afstand moeten houden. Dat betekent concreet dat zij niet meer met volle klassen bij elkaar kunnen zitten en ook tijdens leswissels en pauzes afstand moeten houden tot elkaar.
Alle klassen die les volgen op school worden daarom over meerdere lokalen verdeeld (max. 12 leerlingen).
Natuurlijk zullen docenten onze leerlingen begeleiden, maar we vragen leerlingen zelf ook verantwoordelijkheid te nemen voor het evenredig verspreiden over de lokalen: zitten er twaalf klasgenoten in een lokaal, dan neem je plaats in het tweede of derde aangewezen lokaal.

-
Vanwege de coronacrisis worden de komende centrale eindexamens voor alle middelbare scholieren aangepast. Meer info.

Vanaf woensdag 16 december tot maandag 18 januari is de school dicht (m.u.v. examenklassen) i.v.m. de landelijke lockdown. Alle info hierover in deze brief.
In dit document staat de werkwijze voor online lessen beschreven.

Met ingang van maandag 26 oktober is het dragen van een mondkapje op school verplicht. Er is dus geen sprake meer van een ‘dwingend advies’.
Meer info in deze brief.

Informatie van het RIVM voor ouders, scholieren, scholen en kinderopvangorganisaties over het coronavirus via 
deze link.

Weten wanneer je thuis moet blijven? Volg de beslisboom.

Wat moet je doen als jij of je leraar thuis zit? Hoe loop je zo weinig mogelijk achterstand op (onderbouw + bovenbouw)? Lees de brief met alle informatie.
Media
  • 01_coronavirus_cdc_2871
Ulenhofcollege
Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

                                 
website is gerealiseerd door CollegeWapps