Interscolair Muziek Festival (IMF)
Bericht geplaatst op: 12-2-2020

Op vrijdag 6 maart wordt voor de zevende keer in de Bizetzaal van de Muziekschool het Interscolaire Muziek Festival gehouden, met de bedoeling het Vooropleidingstraject Muziek meer onder de aandacht te brengen. 


 
De organisatie ligt in handen van de deelnemende instanties ArtEZ, de Muziekschool Oost-Gelderland en de 4 VO-scholen in Doetinchem en Silvolde. Elke school wordt daarbij vertegenwoordigd door maximaal 4 afvaardigingen. Ter afsluiting treden o.l.v. van Sander Spaan alle deelnemers van de workshop muziektheater op, welke eveneens die middag heeft plaatsgevonden in de muziekschool.

Een deskundige jury kent 2 keer een eerste prijs van € 200 toe, terwijl het publiek in de gelegenheid wordt gesteld een aanmoedigingsprijs uit te brengen.

Voor het Ulenhof zal een combo met Dave Surenbroek (trompet) uit H4 en Daan Engels (althobo) uit H4, evenals Sophie Winters uit V6 samen met Janna Baerends uit H5 onze school vertegenwoordigen.
De toegang is vrij en het begint om 20.00 uur: plaats is de Bizetzaal uur van de Muziekschool in Doetinchem. Een ieder wordt hierbij van harte uitgenodigd.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege