Sciencemakers Awards 2019
Bericht geplaatst op: 3-10-2019


Daar staan ze dan, trots en met een glimlach van oor tot oor, de groep winnaars van de juryprijs voor “de alert”: Deen, Jasper, Quinten, Maria, Daan en Bram 

 

en de groep winnaars van de publieksprijs “teken werend wasmiddel”: Ari, Bas, Mandy en Levi. 

Vorig jaar in Rotterdam in de grote finale van viruskenner en vandaag bij de officiële huldiging: sciencemakers 2019!

Surf eens naar: www.sciencemakers.nl voor meer informatie.

In het spoorwegmuseum kwamen vandaag (2 oktober 2019) alle winnaars van de technasiumwedstrijden van 2018-2019 bij elkaar om, onder toeziend oog van o.a. koningin Maxima (toch niet de minste), gehuldigd te worden. Na een mooie keynote van professioneel ethisch-hackster Sanne kwamen alle winnaars per categorie het podium op om de trofee in ontvangst te nemen. Prachtig hoe ze straalden en Bas (die geïnterviewd werd door Dennis Weening) haarfijn uitlegde hoe hun product tot stand is gekomen en wat de werking ervan voor invloed heeft. Klasse Bas!


           
Na de uitreiking van de awards gingen alle groepen samen met Maxima naar het museum waar iedere groep een tafel had klaargemaakt waarop hun project te zien was. Prachtig hoe enthousiast onze leerlingen aan het langslopende publiek (o.a. Annemarie Jorritsma) vertelden welk pad ze hebben bewandeld om tot hun geweldige eindproducten te komen.

Rond 16.30 uur gingen we, na een lekker drankje, zeer voldaan en vol fantastische verhalen naar huis. Bas van den Heuvel en ik liepen als mega trotse begeleiders mee en zijn benieuwd hoe we ze binnenkort weer met de voeten op aarde gaan krijgen.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege