Verkiezingen
Bericht geplaatst op: 9-4-2019

Beste leerlingen,

Na het afscheid van drie examenkandidaten komen er voor de leerlingen drie plekken vrij in de medezeggenschapsraad van het Ulenhofcollege. Een plek in de medezeggenschapsraad is een serieuze taak en kost extra tijd. We vergaderen ongeveer een keer per anderhalve maand met ouders, docenten en directie over bijna alles wat er op school gebeurt. Deze vergaderingen gaan niet altijd alleen over zaken die leerlingen aangaan, maar dat hoort erbij. We hebben bijvoorbeeld vergaderd over de Doetinchemse situatie (m.b.t. de vorming van de nieuwe scholen),  het PTA beleid, vakken die op school worden aangeboden en het leerlingenstatuut. 

Heb je nog vragen? Kom dan aanstaande vrijdag (12 april) in de grote pauze langs in de Lp werkruimte. Deze is te vinden op de tweede verdieping naast lokaal 2.12 (boven de trap). Natuurlijk kun je ons ook altijd mailen: lp@ulenhof.nl, of op Instagram een DM sturen (@lpulenhof). 

Inschrijving sluit vrijdag 12 april om 15.00 uur. Mochten er meer dan drie kandidaten zich hebben opgegeven, worden er verkiezingen georganiseerd.


Jesra Blom
Secretaris Leerlingenparlement

Lucas van den Berg
Voorzitter Leerlingenparlement


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege