Muziekavonden
Bericht geplaatst op: 25-3-2019

Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april hopen we weer de 2e reeks muziekavonden van dit jaar te houden. Gezien de grote deelname de afgelopen jaren worden deze opnieuw op 2 verschillende avonden gehouden. 


 
Deze avonden zullen plaatsvinden in de aula van de Bizetlaan, beginnen om half acht en zijn (hopelijk) rond 10 uur afgelopen. De toegang is natuurlijk gratis, evenals het kopje koffie of glaasje fris. De aula wordt naar verwachting weer op professionele wijze met geluid en licht ingericht, dankzij de onvolprezen medewerking van o.a. de heren Klaassen, Hendriksen en de Crew, bestaande uit een aantal zeer enthousiaste leerlingen uit diverse klassen.

Op dinsdag laten de eindexamengroepen uit HAVO 5 en VWO 6 van zich horen, de andere groepen HAVO 4, VWO 4 en VWO 5 treden op woensdag op. Tevens zijn docenten en ande-re medewerkers hierbij uitgenodigd een bijdrage te willen leveren. Daarnaast is de bedoeling dat leerlingen uit de klassen 3 en hoger op basis van vrijwilligheid zich ook aanmelden om zoveel mogelijk podiumervaring op te doen in presentatie en uitvoering.


We rekenen weer op een afwisselend programma met veel verschillende uitvoeringen. Vanzelfsprekend is de bijdrage in de vorm van jullie aanwezigheid zeer welkom; zelfs belangrijk. Wil je je opgeven, dan kan dit bij één van de beide muziekdocenten; doe dit dan binnenkort in verband met de planning en indeling van de avonden.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege