Het UlenhofTheater speelt...
Bericht geplaatst op: 11-3-2019

Momo en het roven van de tijd, naar het beroemde boek van Michael Ende (1973) 

Er is een groot en toch heel alledaags geheim. Alle mensen hebben ermee te maken, iedereen kent het. Maar slechts weinigen denken er ooit over na. De meeste mensen accepteren het gewoon en verbazen zich er helemaal niet over. Dat geheim is de tijd.


Momo leeft alleen, zonder familie, in een oude ruïne aan de rand van de stad. Mensen komen graag bij haar, want Momo luistert, heeft àlle tijd. Doordat Momo luistert lossen zich problemen op en hebben mensen weer aandacht voor elkaar. Momo wil koste wat kost de grijze rovers van de tijd verslaan, zodat iedereen weer alle tijd van de wereld heeft! Tijd om te spelen, tijd om te luisteren naar elkaar. Maar dat bevalt de Grijze Heren absoluut niet! 

‘Momo en het roven van de tijd’ is een sprookjesachtig, spannend en eigentijds verhaal. Voor het UlenhofTheater bewerkt tot een bijzondere muziektheatervoorstelling, waar spelers, crew, vormgevers en het regieteam véél tijd aan hebben besteed….en het was (weer) een mooie tijd! Een voorstelling, waar het publiek dus echt even de tijd voor moet nemen…. Want….’Tijd is leven. En het leven woont in je hart’.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege