Valentijnsdag = rozenactie LP
Bericht geplaatst op: 15-1-2019

Op 14 februari 2019 vindt op het Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludger College de rozenactie plaats. De rozenactie is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd voor leerlingen, door leerlingen.

Voorgaande jaren vond deze actie alleen plaats op het Ulenhof. Met het oog op de fusie hebben de leerlingenvertegenwoordigingen van de drie scholen een samenwerking opgezet.

Leerlingen en personeel kunnen bij de organisatie een roos met kaartje bestellen op de aangegeven besteldata. Op dit kaartje wordt de naam, klas en school van de ontvanger genoteerd en op de achterkant is er ruimte voor de verzender om een boodschap te schrijven. Op 14 februari worden de rozen, met daaraan de kaartjes, bezorgd bij de opgegeven ontvanger.

Het is dus mogelijk om een roos te sturen naar een leerling of personeelslid van een andere school. De afzender bepaalt zelf of zijn of haar naam bekend wordt gemaakt aan de ontvanger.

De besteldata zijn 23, 24 en 25 januari 2019. Een bestelling kan geplaatst worden bij een stand van de organisatie binnen de school. Je kunt ook een mail te sturen naar LP@ulenhof.nl of een dm sturen op Instagram (@LPulenhof).

Een roos sturen kost €1,50. De winst gaat naar stichting YEBO. Stichting YEBO is een organisatie die zich inzet voor studenten in Zuid-Afrika. Voor meer informatie over deze stichting, bezoek de website: www.stichtingyebo.nl  


Terug

Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege