Muziekavonden
Bericht geplaatst op: 9-11-2018

Op dinsdag 20 november en woensdag 21 november wordt weer de 1e reeks muziekavonden van dit jaar gehouden. Gezien de grote deelname van de afgelopen jaren zullen deze opnieuw op 2 verschillende avonden plaatsvinden. Deze avonden beginnen om half acht en zijn rond half 11 afgelopen. De toegang is natuurlijk gratis, evenals het kopje koffie of glaasje fris. 

De aula wordt, zoals we gewend zijn, op professionele wijze met geluid en licht ingericht, dankzij de onvolprezen medewerking van o.a. de heren Klaasen, Hendriksen en de onmisbare hulp van de crew, bestaande uit een groot aantal enthousiaste leerlingen.

Op dinsdag staan de eindexamengroepen uit HAVO 5, VWO 6 en HAVO 4 (groep) gepland; de andere groepen zijnde MAVO 3 en 4, VWO 5, VWO 4 en individueel HAVO 4, treden op woensdag op. Daarnaast is de bedoeling dat leerlingen uit de klassen 3 en hoger zich ook aanmelden om podiumervaring op te kunnen doen in presentatie en uitvoering. In het bijzonder zijn docenten en andere medewerkers uitgenodigd een actieve bijdrage te willen leveren.

Tevens, om alvast te noteren, wordt een aantal groepen geselecteerd om het Ulenhofcollege te vertegenwoordigen tijdens het Interscolair Muziek Festival op vrijdag 8 februari 2019 in de muziekschool.

We rekenen weer op een afwisselend programma met veel verschillende uitvoeringen. Vanzelfsprekend is de bijdrage in de vorm van jullie aanwezigheid zeer welkom; zelfs belangrijk. Wil je je opgeven, dan kan dit bij één van de muziekdocenten; doe dit dan binnenkort in verband met de planning en indeling van de avonden.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege