Image: Arnoud wint schrijfwedstrijd ‘De Mooiste tijd!? De afgelopen weken werkten de leerlingen van h/v-4 aan het schrijfproject ‘De mooiste tijd!?' waarbij ze 65-plussers interviewden over hun puberteit.
Image: Open Lessen op het Ulenhof Graag willen we leerlingen groep 8 gelegenheid geven een keertje een les bij te wonen. Kom sfeer proeven op 13 of 14 februari.
Image: Interscolair Muziek Festival (IMF) Drie groepen leerlingen van het Ulenhofcollege zijn bij Interscolaire Muziek Festival in de prijzen gevallen.
Image: Een Experience voor leerlingen van groep 7 Kom op 16 maart kennismaken met de twee nieuwe scholen van Doetinchem: het Panora Lyceum en het Houtkamp College.
Image: Valentijnsdag = rozenactie LP Op 14 februari 2019 vindt op het Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludger College de rozenactie plaats, georganiseerd door het Leerlingen Parlement.
Image: 4 februari "Stapavond met ouders" Club 22-24 en IrisZorg, nodigen u van harte uit voor een "stapavond" voor ouders. Deze avond is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 14-18.
Image: Junior Speaking Contest TTO 2 en 3 19 december heeft een aantal tweede en derde klassers TTO gestreden om een plekje in de regionale ronden van de Junior Speaking Contest.
Image: Havo-4 bezoekt HGO Havo 4 muziekklas heeft zondag 9 december in het Amphion een concert bijgewoond van Het Gelders Orkest, samen met het orkest van het Oosten.Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege