Image: Het Ulenhof is met zomervakantie Op 28 augustus zijn we weer bereikbaar. I.g.v. nood kunt u deze zomer contact opnemen met de rector, dhr. Sipkens via 06-12622355
Image: Leerlingen ontwerpen Ulenaar Dit jaar ontvingen alle leerlingen bij hun rapport een ‘Ulenaar’, ontworpen door onze technasiumleerlingen.
Image: Alle V6 IB-leerlingen geslaagd! Voor het achtste jaar op rij zijn weer al onze V6 IB-leerlingen geslaagd voor hun IB English examen. Een absolute topprestatie. Gefeliciteerd allemaal!
Image: Doetinchemse Zeepkistenrace mavo2 In totaal stonden 18 zeepkisten donderdagavond 27 juni 2019 aan de start voor de 3e editie van de Doetinchemse Zeepkistenrace.
Image: Bericht oudergeleding mr In dit bericht geven de ouders een korte weergave over wat er in de medezeggenschapsraad van het Ulenhofcollege besproken wordt. Lees verder.
Image: Cricket team door naar finale 17 mei speelden 8 leerlingen uit TV2A en TV2B op de Salland Cricket Club te Deventer de voorronde voor het NK cricket voor TTO scholen.
Image: LSD + gala examenleerlingen Nu in ons fotoalbum: de foto's van de Laatste LesDag en het gala van de eindexamenleerlingen. 
Image: Afsluitende Meesterproefavond Technasium Op 24 april presenteerden H5- en V6-leerlingen trots hun Meesterproef aan ouders, opdrachtgevers, docenten en andere belangstellenden.
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege