Image: Volgend jaar naar het Ulenhofcollege? Op zaterdag 3 februari van 10.00 tot 15.00 uur staan tijdens de Open Dag de deuren van onze school wagenwijd open. Kom ook kennismaken! Lees verder.
Image: Bekijk de foto's van 50 jaar Ulenhof Er zijn al hele mooie foto's ingestuurd voor de reünie. Bekijk ze via deze link. Meer info en inschrijven voor de reünie kan hier.
Image: Open lessen op het Ulenhofcollege Graag willen we de leerlingen van groep 8 gelegenheid geven lessen bij te wonen. Om de sfeer te proeven, om te zien hoe er les gegeven wordt.
Image: LP rozenactie Dit jaar organiseert het LP op 7 februari weer een rozenactie.  De verkoop vindt plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 januari in de grote pauze.
Image: Nieuw dek voor de Han Solarboat Leerlingen M3 maken ontwerp voor deze zonneboot. De HAN Solarboat, waaraan gewerkt wordt bij IIME te Doetinchem, moet een nieuw dek krijgen.
Image: Excursie Bevo Bovenbouw Dinsdag 29 november zijn de bovenbouwleerlingen met tekenen of handvaardigheid in hun pakket, op excursie geweest naar Tilburg en Eindhoven.
Image: muziekavonden Op woensdag 22 november en donderdag 23 november werd weer de 1e reeks muziekavonden van dit jaar gehouden.
Image: Nacht voor Oeganda - €7000!!! De ‘Nacht voor Oeganda’ op vrijdag 17 november heeft ruim 7.000 euro opgebracht! Bedankt allemaal.Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege