Image: Foto's van de Ulenhofreünie! Mooi geweest Onder de stralende herfstzon haalden ruim 1500 oud-Ulenhoffers samen herinneringen op aan hun middelbare schooltijd.  Lees verder
Image: Achterhoek VO presenteert 2 nieuwe scholen Vanaf schooljaar 2020/2021 ontvangen het Houtkamp College en het Panora Lyceum hun eerste leerlingen.
Image: 15 november 2018: bazaar Met de reünie nog maar net achter de rug dient de volgende activiteit in het kader van het lustrumjaar zich aan: de bazaar op donderdag 15 november.
Image: Excursie T&T: Siza Ook dit jaar gingen leerlingen van mavo2 op bezoek bij Siza. Zij kregen de opdracht een tool te ontwikkelen voor de rolstoelgebruikers.
Image: Opstand in kamp Sobibor herdacht Vijf Ulenhoffers nemen op 14 oktober deel aan de officiële herdenking van de opstand in vernietigingskamp Sobibor in Oost-Polen
Image: Leerlingenparlement Op het Ulenhof hebben we het Leerlingenparlement om voor de leerlingen op te komen. Leerlingen van alle jaarlagen kunnen bij het LP.
Image: Met de bus of trein naar het Ulenhof Speciaal voor leerlingen en werknemers van het Ulenhofcollege, biedt Arriva een speciaal tarief aan voor een kwartaal- of jaarabonnement.
Image: Opleidingenmarkt HBO/WO @Graafschapcollege
Belangrijk nieuws voor leerlingen bovenbouw havo en vwo. Maandag 8 en dinsdag 9 oktober a.s: opleidingenmarkt HBO/WO @GraafschapcollegeContact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege